طرز تهیه سالاد فتوش

در کشورهای خاورمیانه به خصوص کشورهای عربی سالادی متشکل از انواع و اقسام سبزیجات فصل درست می کنند به نام سالاد فتوش که همراه با تکه های نان پیتا سرو می شود. سالاد فتوش برای رژیمی ها ایده آل است.
مواد لازم برای سالاد فتوش(برای ۴نفر):
نان پیتا: ۲عدد
کاهوی متوسط: ۱عدد
فلفل دلمه ای: ۱عدد
خیار: ۱عدد
گوجه فرنگی: ۴عدد
پیازچه: ۴عدد
زیتون سیاه: مقداری
مواد لازم برای سس سالاد فتوش:
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش: ۳ قاشق سوپخوری
سیر: ۲حبه
جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
نعنای تازه: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد فتوش:
نان های پیتا را در دستگاه تست کن یا روی اجاق گاز گریل کرده و با چاقو یا قیچی مخصوص به تکه های کوچک ببرید.
خیار، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی . پیازچه را تقریبا به طور هم اندازه خرد کرده و در کاسه ای بزرگ بریزید. کاهو را هم شسته و خرد کنید و به این مواد بیفزایید.
مواد لازم سس را در شیشه سسی بریزید و بعد از بستن در آن، شیشه را چندین بار محکم تکان دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. حالا مخلوط سبزیجات را درون ظرف مورد نظر ریخته و سس ا روی آن بریزید. در پایان هم تکه های نان پیتای تفت داده شده را همراه زیتون سیاه روی سالاد بچینید.
نکته:
در فصل اسفناج به جای کاهو می توانید از برگ های جوان و شاداب اسفناج استفاده کنید.
سالاد شما آماده سرو است. نوش جان!

ارسال دیدگاه