طرز تهیه کیک دبل چاکلت

کیک دبل چاکلت از آن نوع کیک هایی است که افرادی که عشق شکلات هستند با این کیک خیلی حال می کنند. کیکی بسیار خوشمزه و زیبا برای کافی شاپ ها و در منزل به عنوان عصرانه یا برای میز اردور استفاده می شود.امیدوارم از این دسر شکلاتی لذت ببرید.
مواد لازم:
شکر: ۱پیمانه
آرد: ۲پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری پر
شیر: ۱پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: کمی
شکلات تلخ برای روی کیک: سیصد و پنجاه گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ روشن می کنیم. قالب مورد نظر را با کره حسابی چرب می کنیم.
آرد و کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه میزنیم تا حسابی کشدار شود. اگر با دست اینکار را میکنید زمان دو برابر میشود.
روغن و شیر را هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم. حالا همزن را میگذاریم کنار و آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
حالا مایع کیک را در قالب ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.
بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات را رویش میریزیم.
نکته:
شکلات تلخ را روی بخار آب بن ماری کنید و ۳ قلشق روغن مایع به آن اضافه کنید و روی کیک بریزید.
نوش جان

ارسال دیدگاه