آشنایی با قابلیت های Google Drive

Google Drive سرویسی است که مدت هاست در کنار کاربران دنیای وب، سعی دارد کار با دنیای مجازی را برای آنان راحت تر کند. یکی از ویژگی های این سرویس تحت وب، این است که امکان به اشتراک گذاری و ذخیره فایل ها را برای کاربران فراهم می کند. اما اشتراک گذاری فایل ها می تواند معضل بزرگی از نظر امنیتی باشد. در حقیقت زمانی که شما یک فایل را برای کاربری خاص از طریق Google Drive ارسال می کنید، آن فرد می تواند آن را روی سیستم خود ذخیره کند.

2013%2f06%2f19%2f9b%2fgoogledrive-61c4f
ضمن اینکه برخی فایل ها که بین همکاران به اشتراک گذاشته می شود، معضل خاصی ایجاد نمی کند، اما اگر بخواهید فایلی را صرفا برای خواندن به کاربران ارسال کنید باید چه کنید؟ برای حل این مشکل، گوگل امکان جدیدی را به Google Drive افزوده است، که امکان دانلود فایل های به اشتراک گذاشته شده را قفل می کند. به عبارتی وقتی که شما فایلی را به اشتراک می گذارید، با باکسی روبرو می شوید: در این باکس بر روی گزینه advanced کلیک کنید تا امکان تنظیمات ثانویه فراهم شود: در اینجا دو گزینه اساسی برای رعایت حریم و اصالت فایل به اشترکا گذاشته شده، اضافه شده است: گزینه اول: در صورتی که این گزینه را تیک دار کنید، سیستم به کاربر اجازه نمیدهد که فایل مربوطه را با فردی دیگر به اشتراک گذارد، یا اینکه در محتویات فایل تغییر ایجاد کند. گزینه دوم: در صورتی که گزینه دوم را تیک دار کنید، امکان دانلود، چاپ و کپی برداری از فایل مربوطه، از کاربر مورد نظر گرفته می شود. در نهایت گزینه save change را کلیک کنید تا تغییرات ذخیره گردد.

ارسال دیدگاه