طرز تهیه کیک اسفناج

کیک اسفناج جدا از خوشمزگی و طعم منحصر بفردش رنگ متفاوت و زیبایی دارد که بسیار جلوه دارد. پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده این کیک متفاوت را امتحان کنید.در ادامه با طرز پخت آن با ما همراه شوید…

مواد لازم:
تخم مرغ: ۳عدد
شکر: ۱ونیم پیمانه
پوره اسفناج خام: ۱پیمانه(با سه چهارم پیمانه هم کارتان راه میوفتد)
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
بیکینگ پودر: ۳ ق چ
نمک: نصف ق چ
طرز تهیه:
درون کاسه آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و سه یار الک می کنیم. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی نمایید و کنار بگذارید.
برگ های سبز و تازه اسفناج را که ساقه هایش را جدا نموده ایم درون غذا ساز یا با هر وسیله ای که دارید خوب پوره کنید… دقت کنید که خوب پوره و له شود در این صورت کیک خوشرنگ و زیبایی دارید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا روشن و کرمی شود سپس روغن را هم اضافه میکنیم و آنها را با هم خوب مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم. می توانید کمی پودر هل هم به مخلوط اضافه کنید. در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید . به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید.

در این  آموزش پخت کیک اسفناج پرداخنیم

نوش جان

ارسال دیدگاه