طرز تهیه اکلر با سس توت فرنگی

اکلر یک دسر بسیار خوشمزه است که برای مزه دار کردن بیشتر آن از سس ها با طعم های مختلف استفاده می کنند.مثل سس شکلات یا سس توت فرنگی. در ادامه ما آموزش پخت اکر با سس توت فرنگی را آموزش میدهیم.

مواد لازم:
آب: ۱پیمانه
آرد:۱ پیمانه
روغن مایع: ۵ ق غ
تخم مرغ: ۳عدد
بیکینگ پودر: یک دوم ق م
شکر: ۱ ق غ
خامه شیرین فرم گرفته: ۲ پیمانه
نمک: یک چهارم ق چ
وانیل: کمی
سس توت فرنگی، پودر قند و پرک بادام: به میزان لازم
طرز تهیه:
آب، نمک، شکر و روغن را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید، زمانی که جوش آمد آرد را اضافه کنید و پس از آن که آرد به صورت خمیر و گلوله درآمد، ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی کمی خنک شد تخم مرغ ها را یکی یکی با وانیل دلخل مواد فوق بریزید و با هم زن مخلوط نمایید تا خمیر نرمی به دست آید. بیکینگ پودر را اضافه و سینی فر را چرب کنید. خمیر را داخل قیف بریزید و به اندازه گردو با فاصله روی سینی فر بزنید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. زمانی که روی نان ها برشته شد، حرارت فر را روی ۲۰۰ درجه قرار دهید تا مغز نان ها پخته شود. داخل نان ها را با خامه زده شده پر کنید و روی آن را با سس توت فرنگی، پودر قند و پرک بادام تزئین نمایید.
نوش جان

ارسال دیدگاه