طرز تهیه دلمه برگ کلم

دلمه ها معمولا یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میز سلف سرویس شما در مجالس مهمانی و جشن تولد و…می باشند. دلمه کلم هم  یکی از انواع دلمه ها می باشد که از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه با طرز پخت این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم:
کلم برگ: ۱عدد
سبزی دلمه: ۲۵۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیازداغ: یک دوم پیمانه
لپه: یک دوم پیمانه
زرشک: ۴ ق غ
شکر: ۵ ق غ
آب لیمو: یک دوم پیمانه
روغن یا کره: ۱۰۰گرم
زعفران دم کرده: یک چهارم پیمانه
سرکه: یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ ق غ
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

طرزتهیه:
کلم برگ را با نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و برگ ها را از هم جدا نمایید.برای تهیه مواد داخل دلمه برنج را بپزید و سبزی را خرد کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز داغ را تفت دهید و ادویه را اضافه نمایید. لپه را جداگانه بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافی ان گرفته شود. زرشک ها را تفت دهید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. زعفران را اضافه نمایید و در ظرف را پنج دقیقه بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. شکر و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود. برگ های پخته کلم را روی میز پهن کنید و برآمدگی وسط آن را با چاقو جدا نمایید. مواد آماده شده را به اندازه دلخواه وسط برگ بگذارید و آنرا به صورت بقچه ببندید.چند برگ کلم کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را روی آن بچینید. رب گوجه فرنگی را تفت دهید و ابلیمو، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، زعفران و ۱ لیوان آب به آن اضافه نمایید. سس آماده شده را روی دلمه ها بریزید و به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.

ارسال دیدگاه