۷ راز بینظیر شدن خورش کرفس از نظر سامان گلریز

در این مطلب سعی داریم ۷ راه بینظیر شدن خورش کرفس را از نظر سامان گلریز برایتان ارائه دهیم.خوشحالیم که با ما همراه هستید.

۱- برخی خانم ها عقیده دارند زیاد سرخ کردن سبزی ای که برای تهیه این غذا استفاده میشود طعم بهتری را به این خورش خواهد داد در حالی که سخت در اشتباه هستند و به این عزیزان توصیه میکنیم که فقط سبزیشان را تفت دهند تا رنگ روشن سبزی حفظ شود. به این ترتیب ویتامین هایی که در این سبزی ها وجود دارد و با حرارت بیش از حد از بین می روند، حفظ خواهند شد.
۲-ادویه های اصلی این غذا زردچوبه و کمی زعفران است بنابراین هرگز آنها را در هنگام پخت این خورش از قلم نیندازید.
۳-بهتر است از مغز ران به عنوان گوشت این خورش استفاده کنید و البته پیشنهاد من آن است که این گوشت ها با استخوان باشند. به این ترتیب طعم غذا بهتر خواهد بود.
۴-قابلمه ای که این غذا را در آن میپزید، نیز بهتر است از جنس مس باشد.
۵-برای چاشنی دار کردن این خورش میتوانید هم از لیمو عمانی استفاده کنید و هم از ابلیموی تازه که البته اگر یکی را استفاده کردید از دیگری صرفنظر کنید. از افزودن بیش از حد این چاشنی ها بپرهیزید زیرا طعم ترشی را ایجاد خواهند کرد که آزاردهنده خواهد بود.
۶-همراه این غذا فقط برنج سفید و یک کاسه ماست را توصیه میکنم. البته تاکید می کنم که این ماست باید ساده و ترجیحا کم چرب باشد. از آنجا که قسمت عمده این غذا را سبزی تشکیل میدهد، نباید با سالاد سرو شود زیرا خوردن بیش از حد سبزی مشکلات گوارشی را به همراه خواهد آورد.
۷-نوشیدنی ای که با این خورش به شما پیشنهاد میکنم، یک لیوان شربت گل، شربت عرق نعناع یا آب آلبالو است که البته بهتر است خنک و کم شکر تهیه شده باشند.
منبه:هفته نامه سلامت

ارسال دیدگاه