طرز تهیه آش شلغم

مواد لازم:
ماش: ۱لیوان
هویج: ۲عدد خرد شده
گردن گوسفند: ۲۰۰گرم
شلغم خرد شده: ۲ عدد
اسفناج و گشنیز: ۳۰۰گرم
پیاز خرد شده: ۳عدد
سیر خرد شده: ۲حبه
آویشن خشک: مقداری
زعفران دم کرده: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید و بعد ریش کنید. ماش را از قبل خیس کنید و بپزید. سپس با کمی هویج و گوشت گردن گوسفند ریش ریش شده همراه با تکه های شلغم خرد شده و اسفناج و گشنیز اضافه کنید و البته با پیاز فراوان و کمی سیر و آویشن فراوان و زعفران مخلوط کنید و بپزید. بگذارید تا کاملا بپزد و سپس با لیمو ترش تازه سرو کنید.
نوش جان!

ارسال دیدگاه