طرز تهیه سس قارچ

مواد لازم:
قارچ: ۱۰۰گرم
نمک: یک دوم ق چ
فلفل: مقداری
کره: ۲ ق غ
آرد: ۲ق غ
شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه
سرکه سیب: ۱ ق غ
طرز تهیه:
قارچ ها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک تقسیم کنید. قارچ ها را در قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره، کاملا ذوب شود و قارچ ها طلایی رنگ شوند. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط را در حالی که هم می زنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هر چند وقت ییکبار آن را هم بزنید. در آخر سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

ارسال دیدگاه