شکلات گلاسه

مواد لازم:
بستنی شکلاتی : یک دوم لیوان
شیر کاکائوی سرد: یک دوم لیوان
خامه: ۲ ق غ
سس شکلات یا شکلات تخته ای آب شده: ۲ ق غ
پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
دیواره های لیوان را با سس شکلات یا شکلات آب شده تزئین کنید(سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره های داخلی لیوان به شکلات آغشته شود.)
بستنی شکلاتی را داخل لیوان قرار دهید و شیر کاکائو را روی بستنی بریزید سپس خامه را اضافه کنید و روی خامه را با پودر کاکائو تزئین نمایید.
نکات:
در صورت تمایل میتوانید باز هم مقداری بستنی در کنار خامه اضافه کنید، همچنین میتوانید از بیسکوییت های رولی و… برای تزئین بیشتر شکلات گلاسه استفاده کنید.

ارسال دیدگاه