طرز تهیه سوپ جو با مرغ و شیر

مواد لازم:
جو پوست کنده: ۱ پیمانه
گردن و بال مرغ: ۴ تا ۵ عدد
هویج نگینی خرد شده: ۱ پیمانه
ساقه کرفس خرد شده: ۱ پیمانه
قارچ خرد شده:نصف پیمانه
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده: ۴ ق س
پیاز متوسط: ۱ عدد
شیر: یک و نیم لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
لیمو ترش تازه: ۲ تا ۳ عدد
سیر خرد شده: ۳ تا ۴ حبه
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یک لیتر آب همراه نمک، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
پس از ۱۵ دقیقه، جوی پوست کنده را که یک ساعت قبل خیس کرده اید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
سپس سیر، هویج، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید یادتان باشد، اضافه کردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.
هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچکانید.

ارسال دیدگاه