طرز تهیه کتلت پنیری

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
آرد سوخاری ۱فنجان
پیاز ۱عدد
جعفری خرد شده ۱فنجان
زیره ۱ق چ
فلفل ۱ ق چ
نمک به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پیاز رنده شده، جعفری، زیره، فلفل و نمک را در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم. روی مواد را سلفون کشیده و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم سپس از مخلوط، تکه هایی به اندازه دلخواه جدا کرده و کف دست باز می کنیم و یک برش از پنیر را میان آن گذاشته و میبندیم. کتلت ها را در روغن داغ روی شعله متوسط اجاق سرخ می کنیم.

ارسال دیدگاه