مرغ سوخاری در فر

مواد لازم:
تخم مرغ هم زده ۱عدد
شیر ۳ ق غ
کورن فلکس یک چهارم پیمانه
آویشن ۱ق چ
پودر پاپریکا نصف ق چ
نمک یک چهارم ق چ
فلفل سیاه یک هشتم ق چ
کره یا مارگارین آب شده ۲ ق غ
گوشت مرغ(سینه و ران) یک کیلو و ۵۰۰گرم
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.برای تهیه پودر سوخاری، کورن فلکس ها را خرد کنید و با آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره آب شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ و سپس داخل کورن فلکس قرار دهید. در یک تابه بزرگ و نسوز ، مرغ ها را بچینید. باقی مانده مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند. بدون در در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید تا کاملا سوخاری و برشته شوند. نوش جان!

ارسال دیدگاه