میلک شیک قهوه

مواد لازم برای ۲ نفر:
مارشمالوی ذوب شده نصف فنجان
بستنی وانیلی ۴فنجان
قهوه دم کرده سرد شده نصف فنجان
شکلات ذوب شده ۲ق غ
مواد لازم برای تزئین:
خامه فرم گرفته نصف لیوان
مارشمالو ذوب شده ۱ق غ
بیسکوئیت خرد شده ۲ ق غ
آبنبات قهوه ۲ عدد
طرز تهیه:
ابتدا ۲تا لیوان برداشته سپس شکلات ذوب شده رو به صورت نا منظم در دیواره داخلی لیوان بریزید(حرکت بصورت بالا و پایین). بعد لبه های لیوان رو با ۱ ق غ ماررشمالو ذوب شده آغشته کنید و سپس در داخل بیسکوئیت خرد شده غوطه ور کنید تا خرده بیسکوئیت ها به مارشمالو بچسبند.(در دستور اصلی از کراکر گندمی استفاده شده که می توان بجای آن از پتی بور استفاده کرد.)لیوان ها را در کنار قرار دهید. قهوه دم کرده رو که در دمای اتاق خنک شده رو بهمراه بستنی و مارشمالوی ذوب شده در مخلوط کن(بلندر) ریخته و تا زمانیکه روان و خامه مانند شود میکس کنید. سپس در لیوان ها بریزید. قسمت رویی لیوان ها خامه فرم گرفته بریزید و روی هر کدام یک دانه آبنبات یا شکلات قهوه قرار دهید.

ارسال دیدگاه