سوپ قارچ

مواد لازم:
قارچ خرد شده ۱لیوان
آرد سفید ۳ق غ
پیاز ریز شده ۱عدد
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
عصاره مرغ مگی ۱قرص
شیر ۴لیوان
خامه زده شده ۱لیوان(در صورت تمایل)

طرز تهیه:
پیازها را در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی را به همراه آرد با به مواد اضافه کرده هم بزنید.
شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تازمانیکه کمی غلیظ شود. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.

ارسال دیدگاه