نان سیر با مغز مرغ و پارمسان

مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ(بدون پوست و استخوان)
آرد ۲پیمانه
تخم مرغ هم زده ۴عدد
خرده های نان ادویه دار ۲پیمانه
روغن سرخ کردنی ۱پیمانه
نان باگت بزرگ ۱عدد
پنیر موزارلا ۱۰ تا ۱۲ ورقه
سس گوجه فرنگی(با طعم سیر و فلفل)
مواد لازم برای کره سیر:
کره آب شده یک سوم پیمانه
سیر رنده شده ۳حبه
جعفری خرد شده ۱ق غ
پنیر پارمسان رنده شده ۱ ق غ
طرز تهیه:
سینه مرغ را به نوارهای باریک با ضخامت ۱سانتی متر برش دهید.آرد، تخم مرغ و خرده های نان ادویه دار را در سه کاسه جداگانه ریخته و کنار بگذارید.نوارهای مرغ را به ترتیب درون آرد فرو کرده و آرد اضافه را بتکانید. سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و در آخر درون خرده های نان غلتانده و کنار بگذارید.این کار را تا اتمام مرغ ها ادامه دهید. دورن تابه روغن ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود . سپس فیله های مرغ را داخل آن انداخته و بگذارید با حرارت زیاد کاملا سرخ و طلایی شوند.در آخر هم مرغ های پخته شده را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله باید به سراغ باگت رفته و انرا به ۳ یا ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید.لازم است اشاره کنیم که طول برش های نان باید به اندازه بلندی تکه های مرغ باشد. با استفاده از چاقو یا دست، خمیر داخل نان های باگت را خالی کنید. دو ورقه از پنیر موزارلا را روی هم گذاشته و یک عدد مرغ های سوخاری را روی آنها قرار دهید.سپس پنیر را رول کرده و آنرا درون نان باگت بگذارید. در این مرحله، کف سینی فر را یک لایه ورقه آلومینیومی گذاشته و روی آن را با کمی روغن چرب نمایید. سپس تکه های پر شده نان باگت را به اسلایس های باریک تر برش دهید و در کنار هم درون سینی پچینید. در یک کاسه کوچک تمامی مواد ذکر شده برای کره سیر را با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط بدست آمده را با قلم مو روی برش های باگت بمالید تا تمامی سطح آنها را پوشش دهد. فررا روشن کرده و بگذارید گرم شود ورقه آلومینیومی را روی نان برگردانده و آن را کاملا بپوشانید سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح نان کاملا طلایی و برشته شود. فویل را برداشته و این نان های بسیار لذیذ را به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید. نوش جان!

ارسال دیدگاه