سس سير و چيلي

مواد لازم:
سير: ۲بوته
فلفل قرمز تند(چيلي): ۲۰ تا ۲۵ عدد
نمک: به ميزان لازم
شکر: ۱ قاشق سوپخوري
سرکه ي سفيد: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
روغن کنجد: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
پياز رنده کرده: ۲عدد ريز
طرز تهيه:
پوست سير را بگيريد و در سيني مناسبي بريزيد. حالا قدري روغن به آن بيفزائيد و زير گريل فر برشته کنيد. آن گاه سير، چيلي، نمک، شکر و سرکه را در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا پوره ي صاف و يکدستي حاصل شود. سپس روغن کنجد را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا تابه را از روي حرارت برداريد و پوره ي چيلي و سير را به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد. پس از دست کم ۲ ساعت، سس آماده ي مصرف است.
يادآوري ۱: اگر از فلفل خشک استفاده مي کنيد؛ آن را قدري در آب بخيسانيد تا نرم شود.
يادآوري۲: مي توانيد پياز را نيز همراه با بقيه مواد در غذاساز پوره کنيد.

ارسال دیدگاه