مواد لازم: سير: ۲بوته فلفل قرمز تند(چيلي): ۲۰ تا ۲۵ عدد نمک: به ميزان لازم شکر: ۱ قاشق سوپخوري سرکه ي سفيد: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري روغن کنجد: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري پياز رنده کرده: ۲عدد ريز طرز تهيه: پوست سير را بگيريد و در سيني مناسبي بريزيد. حالا قدري روغن به آن بيفزائيد و زير گريل فر برشته کنيد. آن گاه سير، چيلي، نمک، شکر و سرکه را در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا پوره ي صاف و يکدستي حاصل شود. سپس روغن کنجد را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا تابه را از روي حرارت برداريد و پوره ي چيلي و سير را به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد. پس از دست کم ۲ ساعت، سس آماده ي مصرف است. يادآوري ۱: اگر از فلفل خشک استفاده مي کنيد؛ آن را قدري در آب بخيسانيد تا نرم شود. يادآوري۲: مي توانيد پياز را نيز همراه با بقيه مواد در غذاساز پوره کنيد.