کيک بادام و زردآلو

مواد لازم:
کره: ۲۵۰ گرم
شکر: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳عدد
اسانس وانيل: ۱ قاشق چايخوري
آرد: ۳۰۰گرم
بيکينگ پودر: يک و يک دوم قاشق چايخوري
بادام آسياب کرده: ۱۲۰ گرم
مارمالاد زردآلو: ۲۰۰ گرم
طرز تهيه:
کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و کرم رنگ شود. آن گاه تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و مخلوط کنيد. سپس وانيل را همراه با آرد بيکينگ پودر و ۶۰ گرم از پودر بادام، درون مايه ي فراهم کرده بريزيد و مخلوط سازيد. حالا يک سوم از مايه ي کيک را در قالب ميان تهي به گنجايش ۲ ليتر بريزيد و رويش را با مارمالاد بپوشانيد و بادام باقيمانده را بريزيد. اکنون باقيمانده ي مايه ي کيک را نيز در قالب بريزيد. به گونه ايکه روي مارمالاد و بادام را بپوشاند. آن گاه قالب را در فر گرم کرده با دماي ۱۸۰ درجه ي سانتيگراد قرار دهيد و کيک را بپزيد. کيک را براي پذيرائي درظرف زيبا و مناسبي قرار دهيد و با قيسي و پودر پسته بيارائيد.

ارسال دیدگاه