طرز تهيه شکلات کرانچي

مواد لازم:
بيسکوئيت ساده ي آسياب کرده: ۵۰ گرم
اسانس وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر شکر: ۳۰ گرم
کره ي آبکرده: ۴۰ گرم
شکلات شيري آبکرده: ۲۰۰ گرم
روغن جامد: يک دوم قاشق چايخوري
کورن فلکس: ۳۵ گرم
طرز تهيه:
بيکويت، وانيل، پودر شکر و کره را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد تا به شکل خمير درآيد. آن گاه هربار به اندازه ي يک دوم قاشق چايخوري از اين مايه را برداريد و به شکل توپ درآوريد. سپس نيمي از شکلات، روغن جامد و کورن فلکس را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. آن گاه قدري از اين مخلوط شکلاتي را درون کپسول هاي مخصوص شکلات بريزيد و يک گلوله ي بيسکويتي رويش بگذاريد. حالا باقيمانده ي شکلات را درون کپسول بريزيد و شکلات را به مدت تقريبي ۳۰ دقيقه در يخچال نگه داريد تا ببندد. اکنون شکلات کرانچی را با خامه ي صبحانه بيارائيد و براي پذيرايي در ظرف مناسبي بچينيد.

ارسال دیدگاه