خوراک گوشت تند مغولي

مواد لازم:
روغن کنجد: ۶۰ ميلي ليتر
پياز حلقه اي خرد کرده: ۳عدد متوسط
ادويه گرام ماسالا: ۲ قاشق چايخوري
زعفران آسياب کرده: يک چهارم قاشق چايخوري
زردچوبه: ۱ قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز(چيلي): يک دوم قاشق چايخوري
گوشت گوساله خلالي خرد کرده: ۱/۵ کيلوگرم
شير: ۸۰ ميلي ليتر(يک سوم پيمانه)
عسل: ۱ قاشق سوپخوري
آب مرغ: ۱۶۰ ميلي ليتر(دو سوم پيمانه)
خامه: ۱۶۰ ميلي ليتر
بادام آسياب کرده: ۲ قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. آن گاه ادويه گرام ماسالا، زعفران، زردچوبه، زنجفيل و چيلي را افزوده و تفت دهيد. حالا گوشت را بيفزائيد و آن را روي حرارت تند تفت دهيد تا گوشت طلائي رنگ شود. اکنون شير، عسل و آب مرغ را افزوده و خوراک را ۳۰ دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد و گاهي خوراک را هم بزنيد. سپس خامه و بادام را درون خوراک بريزيد و پس از چند دقيقه خوراک را از روي حرارت برداريد.
يادآوري: مي توانيد اين خوراک را با چلو ميل کنيد.

ارسال دیدگاه