کوفته مرغ با سس کاري

مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:
مرغ چرخکرده: ۵۰۰گرم
سير له کرده: ۲حبه
زنجفيل رنده کرده: ۱ قاشق چايخوري
ادويه گرام ماسالا: ۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل قرمز: به ميزان لازم
تخم مرغ: ۱عدد
گشنيز خرد کرده: ۲ قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه سس کاري:
روغن مايع: ۲ قاشق سوپخوري
چوب دارچين: ۱عدد
برگ بو: ۱عدد
هل آسياب کرده: يک چهارم قاشق چايخوري
ميخک آسياب کرده: ۳عدد
پياز ريز خرد کرده: ۱عدد متوسط
نمک: به ميزان لازم
زنجفيل رنده کرده: يک دوم قاشق چايخوري
سير له کرده: يک دوم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي ريز خرد کرده: ۲عدد متوسط
تخم گشنيز آسياب کرده: ۲ قاشق چايخوري
زيره آسياب کرده: ۱ قاشق چايخوري
ادويه گرام ماسالا: ۱ قاشق چايخوري
زردچوبه: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر کاري: ۲ قاشق چايخوري
ماست: ۲۵۰ ميلي ليتر
آب: دو و يک دوم پيمانه
طرز تهيه:
همه مواد کوفته را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. آن گاه روي ظرف را بپوشانيد و ۳۰ دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا سس کوفته را فراهم کنيد و آن را روي حرارت بجوشانيد. سپس هر بار از مايه ي کوفته، به اندازه ي يک گردو برداريد و به شکل توپ درآوريد. کوفته ها را در سس جوشان قرار دهيد و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه بپزيد. اکنون کوفته را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بکشيد و با گشنيز بيارائيد.
روش تهيه سس کاري:
روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن گاه چوب دارچين و برگ بو را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا هل، ميخک، پياز و نمک را افزوده و تفت دهيد تا پياز طلائي رنگ شود. سپس زنجفيل و سير را بيفزائيد و اندکي تفت دهيد. اکنون گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، تخم گشنيز، زيره، ادويه ي گرام ماسالا، زردچوبه و پودر کاري را بيفزائيد. حرارت را کم کنيد و ماست و آب را نيز افزوده و مخلوط کنيد.

ارسال دیدگاه