طرز تهيه پاستا با اسفناج و مرغ

مواد لازم:
پاستاي پنه: دو و يک دوم پيمانه
سينه مرغ: ۲عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آرد: ۲ قاشق سوپخوري
روغن زيتون: به ميزان لازم
خامه: ۱۸۰ ميلي ليتر(سه چهارم پيمانه)
پنير خامه اي: ۱۲۰ گرم
ادويه مخلوط: ۱ قاشق چايخوري
اسفناج: ۱۵۰ گرم
پنيز موزارلاي رنده کرده: يک و يک چهارم پيمانه
طرز تهيه:
پاستا را بپزيد، در صافي بريزيد و گرم نگه داريد. آن گاه مرغ را خرد کنيد و رويش نمک و فلفل بپاشيد. سپس تکه هاي مرغ را در آرد بغلتانيد. حالا روغن را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. مرغ را بفزائيد و تفت دهيد. سپس خامه، پنير خامه اي، ادويه و اسفناج را درون مرغ بريزيد و مخلوط کنيد. اکنون پاستا را نيز به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد. اينک پاستاي اسفناج و مرغ را در طرف نسوز و مناسبي به گنجايش ۲ ليتر بريزيد، رويش را با پنير موزارلا بپوشانيد و به مدت تقريبي ۵ دقيقه، در فر گرم کرده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد بگذاريد تا پنير آب شود.

ارسال دیدگاه