طرز تهیه مینی مافین عسلی

مینی مافین عسلی یک شیرینی خوشمزه و انگشتی می باشد که داخل خانه هم می توانید تهیه کنید و روی میز پذیرایی و مجالس مهمانی استفاده کنید.

مواد لازم:
کره: ۱۰۰گرم
پودر شکر: ۷۵ گرم
پوست لیموی رنده کرده: یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده: ۲ قاشق سوپخوری
آرد: ۱۸۵ گرم
آرد ذرت: ۲۵گرم
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم
مواد لازم میانی:
عسل: ۹۵ گرم
شکر قهوه ای: ۴۵ گرم
کره: ۵۰ گرم
خامه ی صبحانه: ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط مغزها: ۱۵۰ گرم(گردو، بادام و پسته)
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب سازید. آن گاه کره، پودر شکر و پوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ را بیفزایید و یک دقیقه ی دیگر هم بزنید. حالا مخلوط آرد، آرد ذرت و نمک را درون مایه بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید. اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده شده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید. حالا با برشگر به قطر ۶ سانتیمتر، دایره هایی از خمیر ببرید و در قالب های مینی مافین بگذارید و ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اینک درون مینی مافین ها را با مواد میانی پر کنید و با خلال پسته بیفزائید.
روش تهیه مواد میانی:
عسل، شکر قهوه ای و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی ۴ دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید. حالا خامه و مغزها را افزوده و مخلوط کنید.

ارسال دیدگاه