طرز تهیه شیرینی بادامی

مواد لازم:
کره: ۵۰ گرم
عسل: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۵۵ گرم
خامه: ۱ قاشق سوپخوری
آرد: ۱ قاشق سوپخوری
پودر بادام آسیاب کرده: ۴۰۰ گرم
شکلات سیاه آبکرده برای تزئین: به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را چرب نمائید. آن گاه کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. سپس شکر و خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد و بادام را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. اکنون هر بار به اندازه ی یک قاشق چایخوری از مایه بردارید و به صورت بیضی درآورید و با فاصله از هم در سینی بگذارید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه یا تا زمانیکه شیرینی طلائی رنگ شود بپزید.اینک شیرین را با کاردک از سینی جدا کنید و روی پنجره ی سیمی بگذارید تا خنک شود و بعد در ظرف زیبائی بچینید.

ارسال دیدگاه