طرز تهیه مرغ تیکا

مواد لازم:
پیاز خرد کرده: ۱عدد کوچک
سیر: ۲حبه
زنجفیل رنده کرده: ۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو: ۲ قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده کرده: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب کرده: ۳ قاشق چایخوری
زیره آسیاب کرده: ۳ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا: ۳ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری
ماست: ۹۰ گرم
فیله ی مرغ مکعبی خرد کرده: ۷۵۰ گرم

طرز تهیه:
پیاز، سیر، زنجفیل، آبلیمو، پوست لیمو، تخم گشنیز، زیره و ادویه گرام ماسالا را در کاسه ی دستگاه غذاساز برزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم شوند. آن گاه این مخلوط را همراه با نمک و پودر کاری به ماست بیفزائید و مخلوط کنید. حالا ۴-۵ تکه مرغ را به هر سیخ چوبی بکشد و آن ها را یک شب درون سس فراهم کرده بخوابانید و در یخچال نگه دارید. اکنون مرغ تیکا را زیر گریل فر برشته کنید.

ارسال دیدگاه