خواص پودر کاری

پودر کاری یکی از ادویه های پر طرفدار در آشپزی است که در اکثر کشورها برای تهیه انواع غذا از آن استفاده می شود.
این ادویه در فرهنگ های مختلف ترکیب متفاوتی دارد ولی به طور کل شامل دارچین، زردچوبه، هل، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، برگ گشنیز، پودر چیلی، رازیانه و شبدر است که در این بین زردچوبه به عنوان ماده اصلی این ترکیب به شمار می رود.
خواص پودر کاری:
– یک آنتی اکسیدان قوی به شمار می رود.
– ضد التهاب است و نیز باعث کاهش التهاب مفاصل می شود.
– از پیشرفت سرطان روده بزرک و سرطان پروستات جلوگیری میکند.
– به درمان سرطان لوزالمعده کمک میکند.
– برای پیشگیری از بروز سرطان پوست موثر است.
– از بروز آلزایمر پیشگیری می کند.
– باعث تقویت حافظه می شود.
– به بهبود سرماخوردگی کمک می کند.
– در درمان بیماریهای مقاربتی تاثیر دارد.
– کلسترول خون را پایین می آورذ.
– در کاهش وزن تاثیر دارد.
– به تسکین درد دندان کمک می کند.
– روند پیری پوست را کاهش می دهد.
– از بروز افسردگی پیشگیری می کند.
– برای سیستم گوارش مفید است.
– برای درمان سرطان پانکراس تاثیر دارد.
– باعث رفع بی خوابی می شود.
– تقویت کننده معده است.
– نفخ را برطرف می کند.
– بوی ناخوشایند گوشت را هنگام پخت از بین می برد.
– مانع از بروز انواع عفونت در بدن می شود.
– محافظ کبد به شمار می رود.
– ژن های موثر در سرطان سینه در زنان را غیرفعال می کند.
– افزودن آن به غذاهای چرب باعث کاهش اثرات مضر چربی می شود.

ارسال دیدگاه