خورش هویج و آلو

مواد لازم:
پیازداغ: ۲ق س
گوشت مرغ یا گوسفند خرد کرده: ۵۰۰گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: ۱قاشق سوپخوری
هویج خلالی خرد کرده: ۲۵۰ گرم
آلو برقانی: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پیاز و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و به میزان لازم آب اضافه کنید، صبر کنید تا گوشت تقریبا نیم پز شود. سپس هویج و آلو را افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. حالا زعفران را بیفزائید. اینک خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.
نوش جان.

ارسال دیدگاه