باسلوق لقمه ای ارومیه

باسلوق ارومیه دسری بسیار خوشمزه و مقوی برای شما در میز مهمانی و سر سفره می باشد. امتحان کنید حتما ضرر نمیکنید!

مواد لازم:
نشاسته گل: یک پیمانه
آب: ۴پیمانه
شیره انگور: ۲پیمانه
گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری
پودر نارگیل و مغز پسته: جهت تزئین
طرز تهیه:
نشاسته، آب و شیره انگور را داخل قابلمه ای پخته و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. پس از غلیظ شدن، پودر هل و گردو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا بالسوق جوشیده و خوب غلیظ شود. سپس داغ داغ در قالب مورد نظر ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود پس از سرد شدن از قالب در آورده و روی آن را با پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
نکته:
می توانید کل مواد را داخل سینی ریخته و روی آن را با پودر نارگیل و گردو خرد شده بپوشانید و پس از سرد شدن بصورت لوزی برش داده و سرو کنید.
این باسلوق که با شیره انگور پخته می شود مخصوص شهر ارومیه می باشد و در فصل پاییز و زمستان و همین طور برای مراسم یلدا پخته می شود.
باسلوق آماده را در ظرف درب دار و در یخچال نگه داری کنید.

ارسال دیدگاه