طرز تهیه خاگینه گردویی

مواد لازم:
گردو آسیاب شده: ۳ قاشق سوپ خوری سرپر
تخم مرغ: یک عدد
آرد سفید: یک قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
شیر: ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم شیره:
شکر: یک و نیم پیمانه
آب: سه چهارم پیمانه
گلاب: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بریزید. شیر را اضافه کنید. بعد مواد خشک را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و مواد را در قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه طبقه وسط بگذارید. بعد از پخت و سرد شدن، خاگینه ها را حدود ۲ساعت در شیره داغ بگذارید.
طرز تهیه شیره:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا ۸دقیقه بجوشد.
نکته:
برای آماده کردن شیره، آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید سپس گلاب را اضافه کرده و پس از چند جوش زدن شعله را خاموش کنید.

ارسال دیدگاه