طرز تهیه حلوای ایرمیک(سمولینا)

مواد لازم:
ایرمیک(سمولینا): یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب: یک و یک دوم پیمانه
شیر: یک و یک دوم پیمانه
آرد سفید: ۶۰گرم
کره: ۱۲۵ گرم
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
شیره انگور: یک دوم پیمانه
زعفران غلیظ: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شیره انگور، شیر و زعفران را اضافه کرده و پس از یک جوش، شعله را خاموش کنید.
کره و روغن مایع را داخل تابه ریخته و ایرمیک و آرد را اضافه کرده و با شعله ملایم خوب تفت دهید تا خامی آن را گرفته شده و رنگ آن طلایی شود. شهد آماده را اضافه کرده و تا زمانی که داخل تابه جمع شود هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر پرس کنید.
نکته:
حلوای ایرمیک(سمولینا) را داخل ظرف نیز می توانید سرو کنید. در صورت تمایل در اندازه های کوچک تر و به صورت تک نفره سرو کنید.
ایرمیک یا سمولینا به صورت بسته بندی در لوازم قنادی موجود می باشد.

ارسال دیدگاه