طرز تهیه فرنی با کادایف

مواد لازم:
کادایف: ۱۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
شیر سرد: دو لیوان
آرد برنج: دو قاشق سوپ خوری
شکر: ۴ قاشق سوپ خوری
گلاب: یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین: دو قاشق چایخوری
آب سرد: ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
کادایف را خرد کرده و داخل تابه مناسبی ریخته و با کره کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس دارچین را اضافه کرده و از روس شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. قالب داخواه یا کاتر را داخل سینی ای که با فویل پوشانده اید چیده و یک قاشق از کارادایف آماره را کف آن بریزید. دور تا دور کاتر را با ورق استات یا طلق پوشش دهید.
برای آماده کردن فرنی؛ آرد برنج را داخل شیر سرد ریخته و هم بزنید تا داخل شیر حل شود و گلوله نداشته باشد. سپس روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی غلیط شود. شکر را افزوده و مجددا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. در آخر گلاب را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. روی فرنی را با نایلون بپوشانید تا رویه نبندد.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری ( بخار آب) ذوب کرده و به فرنی اضافه کنید. فرنی آماده را روی کادایف ریخته مجددا روی آن را با کادایف بپوشانید.
نوش جان

ارسال دیدگاه