طرز تهیه کیک شربتی

مواد لازم :
تخم مرغ: ۳عدد
آرد: ۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
شکر: ۱۰۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
کرم فیل وانیل: یک دوم پیمانه
خلال پسته(نیم کوب): یک چهارم پیمانه
خلال بادام(نیم کوب): یک چهارم پیمانه
مواد لازم شربت:
شکر: ۲۰۰ گرم
آب: ۱۵۰ میلی لیتر
گلاب: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کیک شربتی:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا سفید و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده یک دقیقه بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با همزن یک دور بزنید، گلاب، زعفران و هل را اضافه کنید. قالب مربع مافین را با اسپری چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه بپزید، سپس از فر خارج کرده و کرم مافین را روی کیک مالیده خلال پسته و بادام را بپاشید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از بیرون آوردن از فر، کنار بگذارید تا کمی سرد شود. شربت ولرم را روی آن ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید.
طرز تهیه شربت :
شکر و آب را در قبلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. گلاب را نیز اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید.

ارسال دیدگاه