طرز تهیه دیپ بادمجان

دیپ بادمجان غذایی است که جزو فینگر فود ها محسوب می شود.غذایی است بسیار لذیذ ترکیب بادمجان و پنیر پیتزا.با ما همراه باشید با طرز تهیه این غذای خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه دیپ بادمجان:
بادمجان: ۱کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۱ عدد
پیاز: ۱عدد
سیر: ۱حبه
پنیرپیتزای رنده شده: ۱۰۰گرم
نمک، ادویه و فلفل: مقداری
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه دیپ بادمجان:
-بادمجان هارا با پوست حلقه حلقه کنید.
– روغن را داغ کرده، دو طرف بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید.
-مابقی بادمجان ها را پوست کنده، به صورت نگینی خرد کنید.
– پیاز را خرد کرده، داخل روغن تفت دهید.
– سیر خرد شده را به پیاز افزوده، تفت دهید.
– بادمجان های خرد شده را به آن افزوده، تفت دهید.
-رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، ادویه، فلفل و نمک را به مواد فوق اضافه کرده و تفت دهید.
– یک فنجان آب روی مواد بریزید و اجازه دهید آب آن کاملا غلیظ شود.
-از مواد فوق بر روی مواد بریزید و اجازه دهید آب آن کاملا غلیظ شود.
-دیس را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
نوش جان!

ارسال دیدگاه