طرز پخت شیرینی برنجی کرمانشاهی

مواد لازم:

آرد برنج نرم و الک شده ۲۵۰گرم
پودر قند ۹۰گرم
روغن جامد(ترجیحا روغن کرمانشاهی) ۱۲۵گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
تخم خرفه برای تزئین به میزان لازم
برای نان برنجی زعفرانی طرز تهیه:
روغن و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شده پف کند.زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.حالا آرد را که حتما باید ۲ تا ۳ بار الک شده باشد را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حالا از گلاب برای نرم شدن خمیر استفاده می کنیم.توجه کنید گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شده وقتی در دست به شکل گلوله در می آوریم در دست متلاشی نشود. خمیر را دو قسمت کرده و نیمی از آنرا با زعفران مخلوط می کنیم.خمیر را در کیسه فریزر ریخته و ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خمیر آماده شود. بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و میگذاریم به دمای محیط برسد. بعد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده در سینی فر چیده و داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نظرات

ارسال دیدگاه