شیشلیک بره

مواد لازم برای شیشلیک بره(۱۲ عدد):
روغن زیتون: ۸ ق س
آویشن: یک دوم ق چ
رزماری: یک دوم ق چ
سیر له کرده: ۲حبه
گوجه فرنگی خرد کرده: ۲عدد
نمک وفلفل: به میزان لازم
راسته بره متصل به دنده (شیشلیک): ۱۲عدد(۸۰گرمی)
مواد لازم برای تهیه کره معطر:
کره نرم: ۷۵گرم
نمک وفلفل: به میزان لازم
سبزی معطر ریز خرد کرده: ۱-۲ ق س (جعفری، پیازچه و ترخون)
آبلیمو: ۱ ق چ
سیر له کرده: ۱حبه
طرز تهیه شیشلیک بره:
روغن، سبزی معطر، گوجه غرنگی،نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه گوشت را در این سس بخوابانید و یک شب در یخچال نگه دارید. سپس شیشلیک را روی منقل کباب کنید و برای پذیرایی، در ظرف مناسبی بگذارید. حالا شیشلیک را با کره معطر حلقه ای خرد کرده و گوجه فرنگی بیارایید.
روش تهیه کره معطر:
کره را در ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل، سبزی معطر، آبلیمو و سیر را بفزائید و خوب مخلوط کنید. آن گاه کره را در فویل بپیچید، آن را رول کنید و در فریزر نگه دارید تا سرد شود.

ارسال دیدگاه