شیرینی پاپاتیا

مواد لازم برای شیرینی پاپاتیا:
کره: ۱۰۰گرم
پودر قند الک شده: ۱پیمانه
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲پیمانه
تخم مرغ: ۱عدد
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا:
کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم ( این کار باعث میشود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد.).
کره و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه و مخلوط می کنیم.
سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر مورد نظر آماده گردد. سپس خمیر را به تعداد رنگهای داخواه تقسیم میکنیم و رنگ خوراکی میزنیم و به اندازه تیله از هر خمیر برداشته کنار هم قرار می دهیم تا به شکل گل دلخواه در بیاید. گلها را هم می توان روی کاغذ روغنی قرار داد هم روی خود سینی فر. سپس شیرینی ها را در فر با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار می دهیم.

ارسال دیدگاه