پاناکوتای انار

پاناکوتای انار یک دسر بسیار خوشمزه و زیبایی است که بر سر میز مهمانی شما بسیار چشمگیر می باشد. در فصل انار توصیه می کنیم که از خود دانه های انار استفاده کنید و در فصل هایی که میوه انار نیست می توانید از ژله انار استفاده کنید. امیدوارم از این دستور و این دسر خوشمزه و زیبا لذت ببرید.

مواد لازم برای درست کردن پاناکوتای انار:
خامه ساده: ۵۰۰ گرم
شیر: ۱ و ۱/۲ لیوان
انار دون شده: ۱لیوان
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتای انار:
شیر و خامه را در طرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند فقط مواظب باشید نجوشد!
بعد از کمی که خنک شد انار را اضافه کرده داخل قالب بریزید. میتوانید از ژله انار هم استفاده کنید.

ارسال دیدگاه