طرز تهيه پيده قارچ

پیده قارچ یک فست فود بسیار لذیذ است که می توان با پنیر پیتزا آنرا لذیذ تر کرد ولی برای افرادی که میخواهند غذا کم کالری تر باشد می توان پنیر پیتزا را حذف کرد.

مواد لازم براي خمير پيده قارچ:
شير ولرم: ۱ليوان
آب ولرم: ۱ليوان
روغن مايع: نصف ليوان
خمير مايه فوري: ۱۰گرم
نمک: ۱ ق م
شکر: ۱ ق غ
آرد: ۵ليوان
مواد لازم براي داخل خمير:
قارچ: ۱کيلوگرم
پياز متوسط: ۲عدد
روغن مايع: حدود ۱/۴ پيمانه
نمک و فلفل سياه: مقداري
سوسيس خانگي يا گوشت چرخ کرده: (اختياري)
براي روي مواد:
تخم مرغ: ۱عدد
پنير پيتزا: (اختياري)
طرز تهيه پيده قارچ:
مواد توي خمير را تفت بدهيد(اول پيازها، بعد گوشت چرخ کرده يا سوسيس، بعد قارچ)
آب، شير، شکرو خمير مايه را در يک ظرف بريزيد و حدود ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا پف کند و خمير مايه حل بشود. بقيه مواد را هم اضافه کنيد و ورز بدهيد. خمير خيلي نرمي به دست مي آيد. خمير را بپوشانيد و ۱-۲ ساعت بگذاريد در دماي اتاق بماند.
خمير را به توپهايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد و هر کدام را به شکل دايره با وردنه باز کنيد مواد را داخلش بريزيد و از اطراف به اندازه ۱ سانتي متر به طرف داخل تا کنيد، به طرف خمير، و روي آنها زرده تخم مرغ بماليد و بعد پيده ها را روي کاغذ روغني بچينيد.
حال در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ بگذاريد تا خمير آب شود.پيده شما آماده است.

ارسال دیدگاه