طرز تهیه تارتلت عسل و گردو

مواد لازم:
پنیر خامه ای: ۱۲۵ گرم
کره: ۶۰گرم
آرد: ۱۲۰گرم
گردوی آسیاب کرده: ۸۰گرم
گردوی خرد کرده برای روی شیرینی: ۱۲۰ گرم
مواد لازم میانی:
تخم مرغ هم زده: ۱عدد
شکر قهوه ای: ۵۰گرم
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق سوپخوری
کره آبکرده: ۱ قاشق سوپخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه تارتلت عسل و گردو:
پنیر خامه ای و کره را درون کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و گردوی آسیاب کرده را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا هر بار ۱ قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در قالب چرب کرده بگذارید. به گونه ای که خمیر، کف و دیواره قالب را بپوشاند. حالا مایه ی میانی را فراهم کنید و درون خمیر بریزید و رویش گردو بپاشید. اکنون قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، در صورت دلخواه آن را با قدری شکلات سفید آبکرده و پودر پسته بیارائید.
یادآوری: برای تهیه مایه میانی، همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

ارسال دیدگاه