خواص خرمالو

خرمالو میوه ای سرشار از پکتین است. بنابراین نقش موثری در کاهعش کلسترول خون دارد.
دارای ویتامین های مختلف از جمله “آ” و “ث” و مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم است به همین دلیل:
-تقویت کننده بینایی است.
– تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و بدن را در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کند.
-به هضم بهتر غذا کمک می کند.
– تقویت کننده معده به شمارز می رود.
– در رفع کم خونی تاثیر دارد.
– به رفع بی اشتهایی کمک می کند.
– برای مبتلایان به اسهال مفید است.
– باعث جریان خون بهتر در سلول های پوست و شادابی و روشنی پوست می شود.
– بدن را در مقابل بیماریهای مختلف مصون می دارد.
– باعث دفع سموم از بدن می شود.
– برای حفظ سلامت لثه ها مفید است.
– برای رشد و نمو کودکان مفید است.
– ضد التهاب به شمار می رود.
– از بروز سکته قلبی پیش گیری می کند.
– برای استحکام بیشتر ناخن ها هم مفید است.
– مصرف آن در دوران بارداری به رشد جنین و سلامت مادر کمک می کند.
– برای مبتلایان به سنگ کلیه و سنگ مثانه مفید است.
– التهاب بواسیر را برطرف می کند.
– به رفع سکسکه کمک می کند.
البته در مورد خرمالو بد نیست نکات زیر را هم بدانید:
– زیاده روی در مصرف آن مضر است.
– پیش از خوردن خرمالو باید آن را تمیز شست.
– خرمالو را باید بطور کامل جوید.
– مبتلایان به ناراحتی های روده ای و سل باید با احتیاط بیشتری خرمالو مصرف کنند.
– از مصرف خرمالوی نرسیده پرهیز شود.
– خرمالو باید پیش از رسیدن چیده شود تا مورد هجوم پرندگان و یا آفت قرار نگیرد.
– برای رسیده شدن خرمالو میتوانید آن ها را داخل یک سینی قرار داده و در دمای اتاق نگهداری کنید.
– توصیه می شود از خوردن خرمالو بعد از غذا پرهیز شود، چون این میوه اسیدی است و باعث افزایش ترشح اسید معده می شود.
– مبتلایان به دیابت باید نسبت به خوردن خرمالو محتاط باشند.
– مبتلایان به یبوست نباید در خوردن خرمالو زیاده روی کنند.

نظرات

ارسال دیدگاه