چگونه می‌توان از خوانده شدن یک متن در تلگرام پس از ارسال آن جلوگیری کرد!

تلگرام؛ برنامه‌ای نام آشنا برای ما که در عصر کنونی به نحوی با زندگی ما عجین شده است و روزانه مدت زمانی را با این پیام‌رسان محبوب سپری می‌کنیم.

فعالیت‌هایی همچون عضویت در گروه‌های تلگرام، کانال‌های مختلف با محتواهای گوناگون، ارسال پیام‌ها رد و بدل کردن انواع فایل‌های تصویری، صوتی و… با آشنایان و دوستان. در این بین مسلماً برای شما نیز پیش آمده است که اشتباهی یک پیامی را به یک شخص ارسال کرده اید. پیامی که گاهی ممکن است برایتان دردسر ساز شود.

حتماً این مورد را می‌دانید که هنگام خوانده شدن یک پیام توسط یک شخص، دو تیک در کنار پیام نمایش داده می‌شود. تیک اول به معنای ارسال موفق پیام و تیک دوم به معنای خوانده شدن و رویت متن پیام توسط فرد مخاطب می‌باشد.
در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که “چگونه می‌توان از خوانده شدن یک متن در تلگرام پس از ارسال آن جلوگیری کرد!”

برای این کار شما می‌بایست فردی را که به وی پیام اشتباه ارسال کرده‌اید، قبل از آنلاین شدن وی و رویت پیام شما آن را “بلاک” یا همان “مسدود” کنید.

شاید برایتان سوال باشد که آیا برای همیشه باید فرد مورد نظر را “بلاک” نگه‌داریم؟

در پاسخ باید بگوییم: خیر.

بعد از اینکه در طول بلاک ماندن فرد مخاطب آنلاین شد، می‌توانید او را از بلاک در بیاورید. اما موردی که در اینجا بسیار حائز اهمیت است، این است که بدانید قبل از آنلاین شدن وی، نباید او را از بلاک دربیاورید. در غیراینصورت پیام شما ارسال شده و توسط وی قابل رویت خواهد بود.

و اما چگونه باید یک فرد را در تلگرام “بلاک” کرد؟
برای بلاک کردن یک مخاطب در تلگرام، کافیست ابتدا به حساب کاربری وی بروید (همانگونه که پیام می‌فرستید)، سپس در گوشه سمت راست، در بالای صفحه روی علامت (سه نقطه) و یا فلش کلیک کنید.

سپس وارد یک صفحه جدید خواهید شد که کافیست بروی گزینه “Block User” کلیک کنید یا ضربه بزنید.

منبع: سرزمین دانلود

ارسال دیدگاه